Neoderma Bio-Peeling is een natuurlijke peeling-behandeling voor een probleemhuid en/of voor verjonging van de huid. Na jaren van wetenschappelijk onderzoek heeft Neoderma een revolutionaire, dermatologische behandeling ontwikkeld: de Neoderma Bio-Peeling. Een professionele behandeling, uitsluitend gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke planteningrediënten en essentiële oliën, die de bloedcirculatie bevordert, de celvernieuwing stimuleert en de huid verjongt. Deze intensieve behandeling stimuleert de celdeling in de huid en herstelt het evenwicht van een vette huid. Ze vermindert acnelittekens, rosacea, grove poriën, overmatige pigmentatie, ouderdomsvlekken en rimpels. De Bio-Peeling behandeling is wereldwijd bekend en bewezen veilig, succesvol en onschadelijk bij de behandeling van genoemde huidproblemen.

De Neoderma Bio-Peeling, evenals de andere Neoderma producten, is gebaseerd op de werking van verschillende kruidencocktails en perfluorcarbon. Het is de meest geavanceerde vorm van kruidentherapie voor de huid. Als geen andere peeling heeft de Neoderma Biopeeling geen bijwerkingen. Omdat de peeling puur natuurlijk is, is deze niet agressief (dus geen vervelling, geen rode huid en geen pijn.) u hoeft er dus niet voor thuis te blijven.

De behandeling is geschikt voor alle huidtypen, zowel voor vrouwen als voor mannen. Is speciaal geschikt voor de donkere, gevoelige, allergische en dunne couperose huid.

Ervaring1 Ervaring3

De behandeling

De behandeling is gebaseerd op de werking van perfluorcarbon en verschillende kruiden: Chinese kruiden van de familie fytoplankton (algen), melisse, peperita extract, goudsbloem, kamille en duizendblad. De kruiden worden voorzichtig ingemasseerd op de gereinigde huid. Daarna volgt een crèmemasker waarna de behandeling wordt afgemaakt met aangepaste huidverzorgingsproducten met perfluorcarbon. Gedurende 12-24 uur na de behandeling voelt u meestal een lichte prikkeling op de behandelde huiddelen en is soms een sterke doorbloeding zichtbaar. De behandeling kan eindeloos worden herhaald. Een lichte schilfering van de huid is normaal. Wel voelt de huid de vierde dag na de behandeling droog en strak aan. De behandeling werkt nog tien dagen in de huid door.

Toepassing

Omdat de Neoderma Biopeeling de celdeling doet versnellen, wordt het metabolisme van de huid en de productie van collageen gestimuleerd. De peeling heeft een therapeutische en verjongende werking en geen van de huidlagen wordt aangetast. Dus zeer geschikt voor de verslapte, slecht doorbloede (rokers)huid. Toepasbaar als eenmalige behandeling bij of in plaats van een schoonheidsbehandeling (preventieve werking) of als minikuur (3 maal binnen 10 dagen) In geval van een gevoelige huid en lichaamsbehandeling echter éénmaal per week, tot het gewenst resultaat is bereikt. Na de behandeling komen veel afvalstoffen vrij. Om deze af te voeren adviseren wij elk uur een glas water te drinken.Bovendien worden alle huidfuncties genormaliseerd. Uniek is dat met de peeling 3 á 4 huidproblemen in één keer behandeld kunnen worden en dat de peeling het hele jaar door toegepast kan worden. U kunt gewoon in de zon, maar mét de Neoderma Blue Blood Sun Block (die waterproof is en waar dus make-up overheen kan). Ook kunt u uzelf gewoon wassen.
Na de behandeling is het beter gedurende één week niet onder de zonnebank te gaan, wegens gevaar voor uitdroging van de huid.
Tijdens en tot minimaal 10 dagen na afloop van een kuur, mogen alleen Neoderma huidverzorgingsproducten gebruikt worden. Het effect van de behandeling wordt daardoor namelijk versterkt, vooral door de perfluorcarbon in verschillende Neoderma huidverzorgingsproducten. Deze vormt een unieke combinatie met de kruiden door de werking van zuurstof en heeft een sterk therapeutische, vochtregulerende, verjongende, ontstekingremmende en regenerende werking.